Bejelentés


RÓZSADOMB TERÁPIÁS KÖZPONT Budapest, Ferenchegyi lépcső 3. Tel: 06/ 20 369 1789

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözlöm!

Referenciák-Szakmai tapasztalat-Képesítések

Galló Anikó vagyok. 1998-ban kezdtem tevékenységem mentálhigiénikus, kineziológus, majd pszichológusként . A segítő kapcsolat során szerzett tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy Ön is képes lehet egészséges, sikeres és teljes életet élni. Amennyiben problémamentesebb, kiegyensúlyozottabb vagy csak egyszerűen boldogabb szeretne lenni, számíthat rám! Az együttműködésünk feltételeit együtt dolgozzuk ki. A honlap információi alapján Ön dönti el, hogy szüksége van-e rám, a többi az én dolgom.

Tisztelettel: Galló Anikó klinikai felnőtt szakpszichológus

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal nyilvántartásában M/1193.

"Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról." (Márai Sándor)

Apartman szállás kiadó szoba


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!